Potrzebny mocny głos!!!. Strona: 1

Potrzebny mocny głos!!! Dodano: 2006-11-20 20:35

Witam!

Jeśli ktoś z Was śpiewa, ma silny głos, czuje melodie, ale i potrafi się czasami wydrzeć, no i przede wszystkim ma ochotę udzielać się w kapeli, to proszę o kontakt.
Jeśli chodzi o styl muzyczny, to jeszcze się on nie wyklarował, bo gramy od niedawna, ale krąży gdzieś w klimatach hard rocka, rocka progresywnego i heavy metalu.

Próby odbywają się w Poznaniu.
Zainteresowanych proszę pytać o Andrzeja pod numerem telefonu 503 807 782.

P.S. Płeć nie gra roli.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2006-11-20 20:41

oj, Zet, a mnie to nie chcieliście 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-11-20 20:48

A co masz ochotę pośpiewać? bo w sumie jak wcześniej o tym myślałem, to się jeszcze produkowałaś w Dragon's'ach, więc nie proponowałem, a że przez jakiś czas z nimi nie grałem, tom nie wiedział, że vocala jeszcze nie znaleźli.
Jak jesteś zainteresowana, proszę bardzo, umówimy się kiedyś na próbę i Cię przetestujemy.

Dodano: 2006-11-20 20:50

sam zet wiesz jak spiewam - czy sie nadaję to juz powinienes wiedziec... zreszta, mialam dluuuugą przerwę, choc co mi szkodzi sobie raz pospiewac... Póki co, szukaj kogos lepszego ode mnie :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-11-20 21:00

Wiem jak śpiewasz i mi tam się Twój głos podoba, ale to jest tylko moje zdanie, więc czy się nadajesz, nie mogę powiedzieć bez konsultacji z kapelą, a do tego z kolei jest konieczna próbka Twojego głosu, więc jak się zdecydujesz daj znać.

Dodano: 2007-06-20 21:47

Śmierć moderatorom :twisted: :twisted: :twisted:

żartuje,

świadomie dubluję posta, bo ogłoszenie znów zrobiło się aktualne.

Ludzi o agresywnym brzmieniu wokalnym (tylko bez growlu, to raczej odpada, ewentualnie może byc jedynie dodatkiem :wink: ) zainteresowanych w produkowaniu się w kapeli Oversanity grającej muzę z pogranicza heavy/thrash/hard rock/progres metalu (nie chcemy się ograniczać :wink: ) zapraszam do wpisywania się tu, bądź pisania do mnie wiadomości prywatnej (numer telefonu już nieaktywny)

Wszystkim chętnym z góry dziękuję serdecznie.

Dodano: 2007-06-20 22:32

zet napisał(a):
...zapraszam do wpisywania się tu, bądź pisania do mnie wiadomości prywatnej (numer telefonu już nieaktywny)...

Gdybyś kiedyś testował moje możliwości wokalne przez swoją komórkę, to zaryzykowałabym stwierdzenie, że dlatego masz numer nieaktywny :twisted:

A tak na poważnie, to ja bym była chętna... gdybym umiała śpiewać :lol:

Dodano: 2007-06-21 21:24

Hmm...ciekawe :)

Szkoda tylko ze od pewnego czasu mieszkam w wawie (ponieważ mieszkałem we wrześni).

Ale jak coś to wakacje spędzam w wielkopolsce :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło